22.04-26.04.2024
OBEDOVÉ MENU
PO: Kapustová na kyslo s klobáskou
8,30€Pečené farmárske kuracie stehno na francúzsky spoôsob s hráškovou ryžou (7) 200/150g
UT: Rajčinová s písmenkami (1,3,)
8,90€Steak z karé s dusenou červenou kapustou a karlovarským knedlíkom (1,3,7) 170/150g
ST: Sviatok
ŠT: Karfiólový krém so sušeným hrachom (7)
10,50€BAO žemličky s trhaným bravčovým mäsom a s dipom z pečeného cesnaku (1,3,7) 450g
PI: Držková (1)
9,90€Rybacia fašírka so šťuchanými zemiakmi so smotanou a jarnou cibuľkou (1,3,4,7) 150/150g
1/ Polievky za doplatok
1.40€Slepačí vývar s rezancami (1,9) / Cesnačka s údeným syrom a krutónmi( 1,7)
2/ POLIEVKY za doplatok
2.10€Fazuľovica s údeninou a lesnými hubami/ Kapustnica s údeninou a lesnými hubami
1, Restované kuracie pečene
6,90€so zemiakovými plackami alebo ryžou (1,3) 150/150g
2, Bravčové karé v jogurtovo - cesnakovej marináde
7,70€s hranolkami a cesnakovým dresingom (1,7) 130/150g
3, Kuracie vykostené stehná na grile
7,70€so zemiakmi v šupke a záhradníckym šalátom (7,9) 150/150g
4, Bravčové na hríboch
7,20€s tarhoňou a kyslou uhorkou (1,3)
5, Maďarský guláš
7,80€s domácou parenou knedľou (1,3) 150/120g
6, Waldorf šalát
6,90€s opečenou bagetkou (1,3,7,8,9) 250g
7, Palacinky plnené malinovo - mascarponovou plnkou
6,90€(1,3,7) 250g